Levelezés

Nincs még Molbiol Mailes címed? Katt ide!


Szerkesztenéd a blogot? Egyszerűen csak írnál? Katt ide!

Lájkolom továbbá

molekuláris biológia online - molbiol, genomika, bioinformatika, hírek, meg ami közben eszembe jut

2010.08.22. 16:34 Kommentáz Károly

Szerkesztenéd a blogot most azonnal? Egyszerűen csak írnál?

Címkék: molbiol inside

Share |

Ha valamilyen tartalmat szeretnél ajánlani vagy kész posztot szeretnél írni a Molbiol Inside-ra, küldhetsz olvasói levelet a lenti címre, de arra is lehetőség van, hogy azonnal megírd, megformázd a posztot, hozzáadod a neved és ha hozza az ívet, már jelenítem is meg a blogon.

A szerkesztés menete: csak el kell látogatnod az Inside of Molbiol Inside ("IMBI") oldalra, ami ennek a blognak a gépház-blogja is egyben, azon belül is http://karcsi.molbiolonline.com/submit címen posztolhatsz. A legördülő menüben megjelölheted, hogy mit küldenél, azaz Submit a Text post, Submit a Photo, Submit a Qoute, stb. de ez nem kötelező, az egyszerű szöveges poszt szerkesztése is lehetővé tesz HTML formázásokat és képbeillesztést (ha nem sikerül, a képed küldd a blog címére). Amint megírtad a posztot, a form alján értelemszerűen írd be azt a nevet, amit szeretnél, hogy megjelenjen itt a fő-blogon, majd az e-mail címed megadása után bökj egy jó nagyot az egérrel a Submit feliratú gombra! 

Amint beküldted, arról azonnal értesülök, hogy új tartalom került a vázlatok közé, amilyen gyorsan csak lehet, megnézem, majd emelem is be az éles posztok közé ide.

A Molbiol Inside-dal kapcsolatos posztokkal kapcsolatos követelmények egyeznek a tudományos ismeretterjesztő lapok és a blogtartalmak általános követelményeivel. Tehát a poszt legyen
- idevágó
- olyan olvasóknak is olvasmányos és tökéletesen érthető, akik nem jártasak az élettudományok területén
- máshol még nem jelent meg
- két-három egérgurításnyinál nem hosszabb! 

Ami fontos, hogy nincs különbség olyan szempontból, hogy egy cikket e-mailben küldesz vagy a Tumblr szerkesztőjén keresztül. Ha e-mailen küldöd, a szöveges tartalmat kéretik a szöveg törzsében egyszerű szövegként küldeni, a képeket egyszerűen csatolgatni.

A kikerült vendégposztok a elsősorban a beküldő, másodsorban az MBI szellemi tulajdonát képezik.

Ha lenne kedved folyamatosan foglalkozni a Molbiol Inside-dal, erre a címre tolj egy e-mailt!

 

Ha van valamilyen ötleted, amit szerinted érdemes lenne [aldomain].molbiol.eu, [aldomain].molbiol.co.uk, [aldomain].molbiolonline.com vagy [aldomain].molbiolonline.net cím alá bevinni, ahol az [aldomain] nevéről Te dönthetsz, szintén ide írj és megbeszéljük!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://molbiol.blog.hu/api/trackback/id/tr192239150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Web Stats

süti beállítások módosítása